tiistai 30. marraskuuta 2010

Rockien ensilumi reaktiot

Rockie lähestyy puolen vuoden ikää!


Rockielle kuuluu hyvää! En ole kerennyt taas vähään aikaan kirjoittamaan, mutta tässäpä tulee vähän päivitystä! Ylläolevassa kuvassa Rockie näyttää miten se aina kiipeää sohvanreunalle roikkumaan ja tiirailee kun istun koneella. Rockie haluaa olla samalla tasolla ihmisten kanssa ;)

-Rockiella lähti +5kk iässä kaikki kulmuritkin! Viimeisenä oli yläkulmurit ja heiluttelin niitä päivittäin varovasti ja tietysti vetoleikit tekivät sitten sen että viimeinenkin yläkulmuri lähti itsestään!

-Rockie tapasi koirapuistoissa vielä ennen lumien tuloa lajitoverin! Ja olipa vielä tyttökin! Tämä tyttöwestie oli vain kuukautta Rockiea vanhempi joten siinäpä vasta oli hauskaa seurattavaa kun kaksi ihan samankokoista ja melko samannäköstäkin kaveria viihtyi hyvin toistensa seurassa ja Rockie tykkäs erityisen paljon jahdata tätä uutta tyttökaveriaan.. Lähdön paikka kun koitti niin omistajan piti vielä varmistaa että otti oikean koiran mukaansa ;) (Rockie ensimmäisessä kuvassa oikealla ja toisessa vasemmalla, erotan sentään vielä omani :D)



-Rockien mielestä lumi on tosi jännää. Ensireaktiot olivat ihmettelemistä ja kuono piti tunkea syvälle lumikinokseen ja sitten kuului armoton tuhina. Nyt sitä ei enää lumi ihmetytä ja se on jo löytänyt sisäisen jäniksensä ja loikkii menemään iloisena poikana lumihangissa. Rockien ainoa huolenaihe tuntuu olevan, että mihinkäs ne kaikki kakkapaikat on lähtenyt tuon valkoisen tavaran tultua? Rockielle kun maitti aina vain se paras aitiopaikka nurmikolla.

keskiviikko 17. marraskuuta 2010


Rockie boy 5kk


Oma peti kullan kallis


Rockie ja chihu kaveri Massu pihalla vapaana


Koirasta tulee puolet pienempi ku reppana kastuu ;>


Continuing with the obvious: märkä koira ja pakollinen matolla kiehnaus :>

perjantai 12. marraskuuta 2010

koirapuistoilua Töölössä

Rockie pääsi keskiviikkona kyläilemään chihuahua tytön luo, ja ensimmäinen asia mitä Rockie löysi uudesta paikasta oli tietysti toisen herkullinen puruluu jota se sit ensitöikseen meni mussuttamaan sängyn alle. Rockiea ei heti kuitenkaan voinnut viedä toisen asuntoon tapaamaan koirakaveria koska Rockiella on vieläkin tapana tehdä "ilopissat" kun jotain uutta ja jänskää tapahtuu. Tosin luin tuosta ilmiöstä ja jossain sanottiin että ilopissa saattaa olla vähä väärä nimitys ja kyseessä voisi olla semmonen "alistumispissa" että pentu näyttää kun uusi koira/ihminen tulee yllättäen kylään tjsp että "hei katsokaa minua olen pentu ja alistun näin heti teille". Ihan sen takia ettei tarvi kaverien asuntoa heti pissasta pestä niin on hyvä että tavataan koirakaverien kanssa aina ensin pihalla näitten "onnettomuuksien" välttämiseksi :D. Koirapuistossa Rockie näytti taas nauttivan ja tuli hyvin toimeen sekä koirien että ihmisten kanssa ;) Ainahan ne ihmisetkin pitää käydä läpi korvat takakenossa ja äärimmäisen hännänheilutuksen kera.
Tulipa sekin vielä mieleen, että meidän osalta jää kyllä marraskuun pentunäyttely välistä, sillä se lauantai kun sattuu olemaan tiedekunnan yleinen tenttipäivä. Aamupäivän tentin jälkeen jos vaan kerkeän niin menen kuitenkin itse ihan vaan katsomaan näyttelyä ja toisten pentuja :)

maanantai 8. marraskuuta 2010

"Hampaat vaan lentelee.."

Käytiin perjantaina Murren murkinassa tutustumassa, ja ostin sieltä sitten Rockielle ydinluun pakastealtaasta. Sottaistahan se vähän oli, mut onneks laitoin erillisen peiton minkä päällä Rockie sai tähän kummajaiseen tutustua. Ensiks tietty vähän ihmetteli sitä ja katso mua et "tääkö ny oli se yllätys", sitten se pikkuhiljaa siinä nuuskutteli ja vähän nuolaisi uutta luutansa. No ei mennyt kauankaan kun se oli jo ihan täys aarre ja Rockie poika rouskutteli menemään kaikin voimin keskittyneesti silmät kiinni. Lihaa siinä ydinluussa ei ollut paljoa, mutta sen verta mitä oli niin tuntu olevan mieleistä puuhaa. Toivottuja tuloksiakin syntyi kun heti lähti hampaita, myös yksi alakulmuri irtosi! Nyt on Rockielta lähtenyt kaikki kulmurit paitsi toisenpuolen yläkulmuri. Seuraillaan tilannetta. Sain myös todella hyviä vinkkejä Murren murkinan myyjältä kun kerroin että ostaisin ydinluun että jospa hampaitakin samalla saisi lähtemään. Niinpä tämä myyjä kertoi että esim villasukka-vetoleikki on oikeen hyvä myös tähän, tai jotain muuta tuommoista pehmeää vedettävää, niin että se hammas liikkuu. No niinpä yksi niistä kulmureista lähti myös villasukka-vetoleikin parissa! :D

Keskiviikkona olisi Rockien tarkoitus lähteä yhdessä Chihuahua kaverinsa kanssa koirapuistoilemaan. Koitan muistaa ottaa kameran, että saisi noita ulkoilu kuviakin välillä!


"Tylsää"

"Häh mitä, kuulinko jotain? Nyt se kattoo mua"

"Tehäänkö jotain.... ruokaa..?"