maanantai 19. marraskuuta 2012

Silmä- ja polvitarkki varattuna!

No nyt on Rockiella virallinen silmä- ja polvitarkastus varattuna Kokkolan Kokkovetistä. Aattelin et helpompi hoitaa siellä kun kuitenkin taas alkuviikosta ollaan pakostakin Rockien kanssa pari päivää siellä reissussa.

Aikasemmalla Kokkolan reissulla pari viikkoa sitten lunta oli näin hurja määrä! Heti kun keskellä tammikuuta.

Rockie nautti täysin rinnoin lumipallojen noutamisesta. Tässäkin kännykällä napatussa kuvassa odottaa innoissaan millon tuo paakki lähtee lentoon :D

Tultiin Kokkolasta kahdestaan takaisin "midnight trainilla", ja koska vaunu oli taas aivan tyhjä niin päätettiin Roksun kanssa että kyllä sitä voi penkillä vähän nukkua ;)

Junamatka KLA-HKI on välillä kyllä hirmu pitkäveteistä niin kuin kuvasta näkyy!

Terkut Rockielta. Valkoinen länsiylämaan korvaton terrieri :)

maanantai 5. marraskuuta 2012

Leafy Yellow


Hirveästi juttuja pitäis taas saada aikaseks! Rockie oli viimeksi 2kk sitten trimmissä, mutta taas on sen näkönen että siistimistä tarvis. Tämän viikon lopussa lähdetään taas Rockien kans junalla Kokkolaan mm. pakkailemaan tavaroita ja sen sellaista, sekä tietysti moikkaamaan Bolognese pentu Anaa. Ahmassa olisi ollut joukkotarkastus noihin silmä- ja polvijuttuihin 10.11, mutta ylläriylläri ollaan silloin reissun päällä. Löytyi eilen koirasta vielä kiinnittynyt punkkikin, mutta eiköhän niiden aika luulis jo pikkuhiljaa olevan ohi. Itse en kyllä toivo lumen tulemista ollenkaan, mutta onhan siinä toki hyvät puolensa; ei ötököitä eikä mutaista koiraa :) Saa nähdä onko Kokkolassa lunta. Rockie ainakin varmaan samantien kun näkee kunnon lumet niin menee pyörimään sinne onnessaan.





Päivälenkillä meidän lähimetsikkö puistossa. Rapainen keli näkyy taas tassuissa

Mikä se siellä piilottelee? Roksu herra ei millään suostu kuvaan lenkillä. On vissiin lähinnä ärsyttävää kun kamera on mukana..

"Kato mua Rockie" - Ja ei mitään!

Kuva tämän syksyn ensilumien tullessa lokakuun lopulta. Onneksi ne lumet ei vielä kunnolla ole rantautunut Etelä Suomeen. Rockie tosin varmaan kyllä odottaa jo lunta ja lumipallojen heittelemistä