sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Auringonpaiste ja lakaistut jalkakäytävät, welcome!


Jee nyt on kesä! ;D Sen huomaa siitä kun on muurahaisia lattialla, takiaisia Rockien turkissa lenkin jälkeen ja pentukuume iskee kun muistelee viime kevättä kun tähän aikaan kovasti soittelin westie kasvattajia läpi. Rockiella on paljon uusia hajuja selvästi haisteltavana sekä metsässä että korttelikierroksella, koska onhan lumet melkeen kokonaan poissa! Nyt tarkenee taas tekemään pidempiä lenkkejä kuin mitä talvella, toissapäivänäkin oltiin aamupäivälenkillä yli tunti seikkailemassa. Kohta saa varmaan alkaa funtsimaan punkkipantaa; minkähänlainen mahtaa olla hyvä..

Eilen Milo oli päivän hoidossa ja kierrettiin poikien kans Ruskeasuota ja Pikku-Huopalahtea. Oli kyllä aika haasteellista kahden koiran kanssa, lähinnä siks että Rockiella on paha tapa vetää kun joku muu koirakaveri on matkassa :/ Kun ollaan yksin lenkillä niin olen alkanut palkitsemaan Rockiea nameilla kun se tulee vierelle kävelemään ja ottaa katsekontaktin. Toivottavasti tämä vierelle tuleminen kiinnostaisi vielä joskus silloinkin kun joku koirakaveri on mukana lenkillä.

Koirakavereiden kanssa lenkkeily ja sen yhteydessä alkava vetäminen saikin meidät ostamaan Rockielle kuvassa näkyvät valjaat. Hurtta merkkiset pehmeät valjaat löytyi Mustista & Mirristä ja vielä sopivaan hintaankin; 15 e.

Milo piti seuraa Rockielle koko lauantai päivän. Rockie oli illalla ihan poikki.

Rockie opetti Milon "talon tavoille"- näin meillä katsellaan ikkunasta

Poitsut harjottelee vähän katsekontaktia..

Tästä otoksesta olenkin ylpeä, kun sain pojat näyttämään noin rauhallisilta ja vielä molemmat katsomaan nätisti kameraan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti