torstai 9. syyskuuta 2010

Paluu arkeen

Rockie on päässyt arjen makuun nyt kun syksy on alkanut, itse olen yliopistolla päivät ja Antti yöt töissä. Rockie osaa hienosti olla itsekseen päivällä. Pistettiin webbikamera yksi päivä nauhoittamaan että nähtäis mitäs poitsu tekee täällä kun ollaan poissa. Parin tunnin mittainen nauhoitus näytti kuinka ensimmäiset 20min Rockie istuu oven takana eteisessä ja sitten sen jälkeen näkyykin jo kuinka reipas pieni valkoinen astelee olohuoneeseen iso musta kenkä suussaan. Hetken se mutustaa kenkää ja siirtyy sitten nukkumaan. Tänään Rockie tapasi kaksi ihanaa leikkikaveria, Rustin ja Dumbon, joiden kanssa temmelsi hetken vapaana keskuspuiston futiskentällä. Ensimmäinen trimmausaika on myös varattuna loppukuulle, korvissa ja tassuissa ainakin on ylimääräistä karvaa. Sisäsiisteydessä ollaan 3kk ikäiseksi jo hyvällä mallilla, sillä Rockie osaa jo aika hyvin pyytää ulos ja pissoja ei ole nyt tullut sisälle kolmeen päivään vaikka yksinkin on joutunut olemaan. Kakkoja taas ei ole moneen viikkoon tullut sisälle.

Mitäs muuta? Hmm..

-3kk ikäisellä Rockiella oli 30.8 tehdyssä punnituksessa painoa 3,2kg.

-Aamulla herätessäni löydän yön aikana toisen jaloista poispotkituista sukistani Rockien pedistä.

-Rockiella on hassu tapa luiden kanssa nimittäin se koitta monesti syödä puruluita selällään maaten pitämällä luuta tassujen välissä ilmassa tai sivuttain maaten. Nämä metodit eivät kovinkaan usein tuota tulosta, mutta sen mielestä niitä kannattaa kuitenkin aina yrittää!

-Rockielta pääsee ilopissat ainakun se on oikeen ilosta poikaa ja innoissaan esim. kun joku tulee sitä ihailemaan tai koirakaveri tulee kylään ;)

Näin meillä syödään luuta sivuttain..

.. ja näin meillä syödään kameran nauhaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti