tiistai 30. marraskuuta 2010

Rockie lähestyy puolen vuoden ikää!


Rockielle kuuluu hyvää! En ole kerennyt taas vähään aikaan kirjoittamaan, mutta tässäpä tulee vähän päivitystä! Ylläolevassa kuvassa Rockie näyttää miten se aina kiipeää sohvanreunalle roikkumaan ja tiirailee kun istun koneella. Rockie haluaa olla samalla tasolla ihmisten kanssa ;)

-Rockiella lähti +5kk iässä kaikki kulmuritkin! Viimeisenä oli yläkulmurit ja heiluttelin niitä päivittäin varovasti ja tietysti vetoleikit tekivät sitten sen että viimeinenkin yläkulmuri lähti itsestään!

-Rockie tapasi koirapuistoissa vielä ennen lumien tuloa lajitoverin! Ja olipa vielä tyttökin! Tämä tyttöwestie oli vain kuukautta Rockiea vanhempi joten siinäpä vasta oli hauskaa seurattavaa kun kaksi ihan samankokoista ja melko samannäköstäkin kaveria viihtyi hyvin toistensa seurassa ja Rockie tykkäs erityisen paljon jahdata tätä uutta tyttökaveriaan.. Lähdön paikka kun koitti niin omistajan piti vielä varmistaa että otti oikean koiran mukaansa ;) (Rockie ensimmäisessä kuvassa oikealla ja toisessa vasemmalla, erotan sentään vielä omani :D)



-Rockien mielestä lumi on tosi jännää. Ensireaktiot olivat ihmettelemistä ja kuono piti tunkea syvälle lumikinokseen ja sitten kuului armoton tuhina. Nyt sitä ei enää lumi ihmetytä ja se on jo löytänyt sisäisen jäniksensä ja loikkii menemään iloisena poikana lumihangissa. Rockien ainoa huolenaihe tuntuu olevan, että mihinkäs ne kaikki kakkapaikat on lähtenyt tuon valkoisen tavaran tultua? Rockielle kun maitti aina vain se paras aitiopaikka nurmikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti