keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Rockie meets 2011


Rockie vietti joulun Kokkolassa. Rockie sai maistaa ensimmäistä kertaa possunkorvaa jonka mukava myyjä antoi Rockielle ilmaiseksi Seinäjoen eläinkaupassa kun pysähdyttiin menomatkalla Kokkolaan. Rockie sai joululahjaksi myös uuden 'tennispallon' jossa oli veto/heittonaru kiinnitettynä.


Rockie liked his new furry fake friend!

Rockiella ei ollut retuutettavia karvasia kavereita Kokkolassa niinpä löysin sille ison pehmolelu dalmatialaisen; Pongon! Hetkeksi saatiin Rockie olemaan paikalla että saatiin tämä kuva otettua!Uudeksi vuodeksi tultiin takas kotiin, ja Rockie vietti taas tuttuun tapaansa päivää ikkunasta katsellen. Jouluna oli tosi kylmä niin ei vasta trimmattuna viitsinyt pitkiä lenkkejä käydä, mutta nyt uuden vuoden jälkeen on ollut korkeintaan -10 astetta joten reippaasti on taas lenkkeilty! Eilen rämmittiin pieniä lumisia reittejä keskuspuistossa ja Rockie sai juosta vapaana. Niin paljon lunta täällä on, että heti kun jossain Kuusamon metsissä ois ollut. Ollaan nyt pariin otteeseen pidetty sitä vapaana pienillä lenkkipoluilla ja vielä ainakin se pysyy tosi hyvin lähellä ja tulee takaisin kun sitä huutaa. Toivottavasti näin sais asiat pysymään, ettei yhtäkkiä tule pojasta itsenäistä 'kuulovikaista' sooloilijaa ;)

3 kommenttia:

 1. Meidän poitsu on kyllä juuri tällainen ns. kuulovikainen :D katsoo vaan hölmösti ja parhaassa tapauksessa lähtee menemään omia menojaan. Otto on teidän Rockie:a noin 2 kk nuorempi isokorvainen westie :)

  VastaaPoista
 2. Haha! Tiedän tunteen, edellinen westieni ei myöskään ottanut kuuleviin korviinsa huutoja vaan pikemmin väisteli ja lähti karkuun :D Siitäpä otin sit opikseni ettei koiraa sais oikeen jahtaamalla koittaa pyydystää :D Onko Otolla omaa blogia tai kuvia jossain? :)

  VastaaPoista
 3. No vaikka Otto leikkii ajoittain kuuroa, niin en kyllä kadu päivääkään se ottamista. On se niin ihana, pitää päästä kaikkiin touhuihin aina mukaan meikkauksesta aina pyykinpesuun :D
  Ei ole Otolla omaa blogia eikä taida olla kuvia oikein muuallakaan :/

  VastaaPoista