keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Summer Fun

Rockien kesäkuu on mennyt mukavasti. Paljon ollaan oltu ulkona seikkailemassa. Pahimpina kesäkuun hellepäivinä oli niin lämmin, että Rockie päätti kesken lenkkiä jäädä loikoilemaan nurtsille, eikä halunnut jatkaa hetkeen. Pitää muistaa aina ottaa vettä mukaan pitkille lenkeille, nyt kun taas kuumat ilmat tällä viikolla tulossa!

Onneksi Rockie sai ihanan 'kesätukan' kun päästiin Pialle trimmiin kesäkuun puolessa välissä, edellisestä trimmistä olikin jo aikaa, nimittäin maaliskuun lopusta kesäkuuhun oli kerennyt aikamoinen karvakasa tästä pojasta tulla! Trimmin jälkeen punkitkin huomaa nopeammin, nimenomaan ennen kiinnittymistä. Eilen semmoisen inhotuksen taas spottasin Rockien turkista ryömimästä ja nappasin äkkiä pois. Tänä kesänä on kaksi kiinnittynyttä punkkia jo ollut :( . Taitaa punkit viihtyä keskuspuistossa.

Kamera ollut huollossa jo neljättä viikkoa, joten en ole saanut otettua niin paljon kuvia, mitä nyt jotain kännykällä. Heinäkuussa olisi ainakin kaksi reissua Rockiellekin luvassa, nimittäin se pääsee Kokkolaan jossa se jo hyvin viihtyykin ja toinen reissu olisi kaverille kylään Jyväskylään!


Juhannus meni koirien parissa. Massu Chihu oli hoidossa meillä ja piti Rockielle ja mulle seuraa. Isäntä kun oli koko jussin töissä! Koirat olivat kuin mitkäkin Ruskeasuon omistajat, kun ketään ei näkynyt missään ja pihalla sai juosta vapaana.

Tässä sesset odottavat pallon heittoa juhannuspäivänä.


Rockie kävi Seurasaaressa lenkillä. Westielenkkejä on kait siellä kans ollut, mutta ei olla vielä oltu mukana. Pitäisi mennä kyllä. Rockie kasteli etutassut ja tuumas sitten että eipäs mennäkään kepin perään.


Neuvottelut menossa. "Hakeeko Rockie kepin vedestä"-teemana.

Seurasaaressa lenkkeilyn jälkeen tulikin sitten väsy. Rockien lemppari nukkumapaikka on laittaa pää tuohon jalan päälle. Monesti miettinyt että onkohan tämä tapa tullut pentuajoilta asti, kun pennut nukku päät toistensa päällä. Rockie nimittäin aina hakeutuu johonkin missä pään voi laittaa jotain vasten, että se on vähän koholla.

1 kommentti:

  1. Teille olisi tunnustusta tarjolla.. :)

    http://sofintassut.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

    VastaaPoista