lauantai 31. maaliskuuta 2012

Change of scenery

Palaan blogini pariin tällä kertaa uudesta kodista Espoon Tapiolasta. Haikein mielin jätimme Rockien kans Ruskeasuon ja sen ihanat surroundingsit ja tutuksi tulleet naapuruston koirakaverit joita oli paljon kerennyt jo kertyä! Keskuspuistoa ja sen mahtavia lenkkipolkuja joilla Rockie kerkesi viihtyä puolitoista vuotta, tulee ehdottomasti myös ikävä. Ei auttanut kun etsiä uusi asunto, kun saimme tietää että kaavoitukset alueella oli hyväksytty ja rakentaminen meidän rivarin tilalle alkaa. Päätin että joku päivä toivottavasti päästään vielä takaisin sinne!

Kaksi päivää olemme nyt olleet uudella paikalla Tapiolassa ja Rockie on opetettu kerrostalon tavoille, mm. hississä ei saa työntää nenää oven lähelle ja tervehtimishaukkuminen jonkun tullessa kotiin saisi olla nyt astetta hiljaisempi :D Uudet hajut on Rockien mielestä ollut parasta tähän mennessä. Lenkillä on kauhea kiire tutkia kaikki paikat, eikä se tunnu oikein tietävän missä sitä kävelisi kun on niin paljon uutta haisteltavaa. Ensimmäinen westie havaittu myös naapurustossa! Ei keretty tervehtimään kuitenkaan, mutta uudelta ikkunatähystyspaikalta Rockie tämänkin huomasi. Pari naapurin koiraa tuli myös vastaan, joilta saimme vinkkejä että tässä vieressä otsolahden ympärillä on hyvää ulkoilualuetta, jossa koiranomistajia paljon lenkillä.

Rockielle ei muuton, rapatassujen ja matokuurin lisäksi kuulu mitään sen ihmeellisempää ;)


Rockie sanoo hei hei Ruskeasuo ja vanha kämppä :(

Viimenen photo vanhalla kotiovella


Viimeiset keväthangen jalkapallo turnaukset

Rockie katsoo kun tavarat sekasin, mutta onneksi sohva sentään löysi paikalleen.

Rockie ja AT asentaa ensimmäisenä tietokoneet toimintaan

Muuttaminen on rankkaa Roksunkin mielestä

Happenings lähi kuukausilta. Rockie toivottaa hyvää kevättä ja toivotaan että uusi asunto ja ympäristö on edes half as good as the last one :) Change is inevitable.

The bamboo that bends is stronger than the oak that resists. ~Japanese Proverb

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti