maanantai 5. marraskuuta 2012

Leafy Yellow


Hirveästi juttuja pitäis taas saada aikaseks! Rockie oli viimeksi 2kk sitten trimmissä, mutta taas on sen näkönen että siistimistä tarvis. Tämän viikon lopussa lähdetään taas Rockien kans junalla Kokkolaan mm. pakkailemaan tavaroita ja sen sellaista, sekä tietysti moikkaamaan Bolognese pentu Anaa. Ahmassa olisi ollut joukkotarkastus noihin silmä- ja polvijuttuihin 10.11, mutta ylläriylläri ollaan silloin reissun päällä. Löytyi eilen koirasta vielä kiinnittynyt punkkikin, mutta eiköhän niiden aika luulis jo pikkuhiljaa olevan ohi. Itse en kyllä toivo lumen tulemista ollenkaan, mutta onhan siinä toki hyvät puolensa; ei ötököitä eikä mutaista koiraa :) Saa nähdä onko Kokkolassa lunta. Rockie ainakin varmaan samantien kun näkee kunnon lumet niin menee pyörimään sinne onnessaan.

Päivälenkillä meidän lähimetsikkö puistossa. Rapainen keli näkyy taas tassuissa

Mikä se siellä piilottelee? Roksu herra ei millään suostu kuvaan lenkillä. On vissiin lähinnä ärsyttävää kun kamera on mukana..

"Kato mua Rockie" - Ja ei mitään!

Kuva tämän syksyn ensilumien tullessa lokakuun lopulta. Onneksi ne lumet ei vielä kunnolla ole rantautunut Etelä Suomeen. Rockie tosin varmaan kyllä odottaa jo lunta ja lumipallojen heittelemistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti