maanantai 22. huhtikuuta 2013

Huhtikuu ja punkkien paluu

Viime viikonloppuna oli vielä lupa nukkua sängyssä, mutta eipäs ole enää! Sillä tänään löysin Rockiesta ensimmäisen kiinnittyneen punkin tämän kevään osalta. :/ Punkit aiheuttaa mussa niin suurta inhoa, että poistin ensinnä punkin ja sen jälkeen siivosin koko kämpän ;)

Rockien kanssa kiipeiltiin vähän kallioille katselemaan näköalaa, jossa ei kyllä ollut mitään nähtävää sillä koko Tapiolan keskustan alue on yhtä työmaata :/

Kallioilla kiipeiltäessä löydettiin jäniksen raato :/ Tämä poitsuhan oli jo nokka kiinni siellä haistelemassa, kunnes äkkäsin sen ja huusin pois. Suihkuun pääs Rockie jokatapauksessa näiden seikkailujen jälkeen! Ja nyt kun kevät on hyvässä vauhdissa niin on hyvä muistaa antaa taas matokuuri koiralle :)

Rockie näki jonkun vilahtavan tuonne lumikasaan ja oli päättänyt että se jokin kaivetaan nyt varmasti ulos sieltä! Itse ei mitään hajua minkä se sieltä äkkäs, mutta niin kova oli hinku saada mysteeriotus kiinni.

Tässä mysteeriotusta vielä haetaan, nenä oli syvällä kevään "left over" hangessa ja mudassa kun kaivuuhommat kerta oli kesken. Ja sen oli kyllä näkönenkin tämä koira kun sisälle päästiin..

Kaivuuhommat voi ainoastaan keskeyttää toinen vastaantuleva koira, jospa sitä sais mennä moikkaamaan?

Kallioilla lenkkeilly ja mysteeriotuksien esille kaivaminen oli tällä erää ohi. Hississä oli sit tämän näköistä poikaa - likainen mutta tyytyväinen. Taisin tuossa hokea sille "kuka on vähä rapanen häh" ja perusmeiningillä Rockiella taas korvat takana ja heti tämän otoksen jälkeen iskikin sitten hepuli :D

1 kommentti: