lauantai 8. kesäkuuta 2013

Rockie 3v !

Rockie täytti 3v! Ei uskois :) Leikkisä puppy-dog luonne ei ole mihinkään kadonnut
Rockiella on oma tähystyspaikka sängyn vierellä josta näkee ulos. Tässä rento pose vakipaikalla.
Rockiella on nyt uusi trimmaaja ja uusi trimmipaikkakin keskustassa oli tosi kiva! Käveltiin punavuoresta hietalahdenrantaa pitkin ruoholahden suntaan heti trimmin jälkeen, ja kyllä tuli roksulla kuuma! Tässä ollaan penkillä huilimassa, jotta jaksetaan jatkaa. Onneksi oli vedet mukana kun oli sentään noinkin kuuma päivä.



Tapiolassa lenkillä. Korvat sen verta nousussa että nyt on kyllä vastassa jotain jännää ;)

Rockie vetää narussa välillä vähän liikaa, ja sillon pidetään tällanen stoppi ja käsken Rockie katsomaan muhun päin. Sitten voi taas jatkaa kun herra on vähä rauhottunu!



Lenkin päätteeks, _kyllä kesälläkin_, pitää vähän pyörähtää nurmikolla. Tasan samassa paikassa missä pari kuukautta sitten oli vielä kevään viimeset lumihangessa pyörimiset :D

Joku oli jäännyt sinne kauas nuuskimaan. Jos lähtee vaan ite juoksemaan Rockie karkuun ja sitten kyykkyyn, niin sieltähän se tulee :)


Oikeen kuumina päivinä ei vaan jaksa lenkkeillä täyttä häkää! Sillon Rockiella on tapana ottaa tällasia huili taukoja kesken lenkin ja nyt löyty vielä tällanen varjonen paikka penkin alta mihin Roksu vaan päätti että nyt jäädään tähän hetkeksi.
Hississä. Kuka menee ulos? Vai mennäänköhän sittenkin takaisin sisälle; ei mitenkään kauhean iloinen ilme tässä :D

Ja Rockien perus jokapäiväinen tervehdys! Hyvää kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti