keskiviikko 25. elokuuta 2010

"Just Keep Walking.."

Se on syksy nyt. Sateiset ilmat ja flunssaa pukkaa. En tiedä onko se tämä vilustuminen vai mikä mutta hieman on alkanut ärsyttämään jotkut vastaantulevat ihmiset kun ollaan talon ympäri lenkillä Rockien kans. Tottakai ymmärrän sen toisaalta, että kun ihmiset näkee pennun ja vielä näinkin pienen ja valkoisen nätin pojan niin johan niistä vastaantulevista ihmisistä ne kaikista epämääräisen ja pelottavimman näköisetkin ukot ihastuu siihen. Meidän lenkit vaan vähän kärsii siitä kun täällä on niiiin paljon ihmisiä kuitenkin yhen lenkin aikana, jotka kävelee vastaan tai takana tai toisella puolella tietä, että kun moni niistä alkaa voivotella ja innostuu tulemaan sieltä tien yli ja ääntelee kutsuvasti Rockielle, niin että se tulisi katsomaan niin olisi kiva jos ihmiset äkkäisivät kysyä omistajalta, että voiko tulla katsomaan ja tulisi sit vaikka rauhassa sieltä. Ahistava tunne kun niin moni ihminen vaan tulee sieltä kysymättä kun autotiekin siinä välissä, ja kun me toisaalta vasta opetellaan tätä että missä kävellään ja ettei tien yli voi rynnätä. Rockie parkakin luulee nyt että kaikki ihmiset haluavat sitä moikata ja että senkin tulis rynnätä tien toiselle puolelle jos siellä joku ihminen kävelee. Monesti se sit istahtaa alas ja kattelee et "no mitäs ihmettä, toi nyt ei sit tullukkaan". Voi olla että tämmöisestä on turha ärsyyntyä varsinkin kun tietää että tällanen ihastelu monesti kestää vaan tämän pentuvaiheen, mutta välillä kyllä ajattelen kun näen vastaantulijan että "jospa nyt vaan kävelisit ohi" ;)
Koiraihmiset taas on aivan toista maata. Koiranomistajat joihin olemme törmänneet eivät ole olleet epämääräisen oloisia vaan päinvastoin kovin ystävällisiä. Monet on ihastellut Rockiea rauhallisina ja kyselleet saako he tulla koiransa kanssa katsomaan ja samalla esimerkiksi maininnut, että heidän koira on rokotettu ja että koiransa on ystävällinen luonne myös pennuille. Tulee omistajallekkin paljon mukavempi olo kun voi jutella sen toisen ihmisen kanssa, eikä niin että joku vaan tulee kauheeta kyytiä sieltä avainnippua heilutellen tai vihellellen kohti Rockiea ja voivottelee sille...

Moving on to the nicer things..

+Rockie on tosi fiksu poika! Tähän mennessä se osaa seuraavat temput: istu, tassu, maahan, tänne, ympäri, sano vuf, hyppää..
Ollaan juuri treenaamassa 'Jätä' eli jos pidän esim. namua lattialla ja heittelen sitä siinä niin se ei ota sitä ennenkun sanon 'ole hyvä'. 'Paikka' on sit sitä seuraavaksi opetusjonossa :)

+Siirsin pedin paikkaa makuuhuoneeseen ihan sängyn viereen, niin nyt Rockiekin on hakeutunut petiin nukkumaan ainakin osaksi yötä. Pääasia ettei se enää sinne pissaisi :D

+Matokuuri on nyt done rokotuksia varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti