perjantai 13. elokuuta 2010

Road Trip: Kokkola

Lähdettiin sitten maanantaina käymään Kokkolassa ja reissu meni hyvin. Rockie viihtyy autossa, se nukkui koko menomatkan boksissaan ja pysähdyksiä tehtiin kolme niin että Rockie pääsi tarpeilleen huoltoasemien läheisyydessä oleville nurmikko alueille. Kun päästiin Kokkolaan niin Rockie oli innoissaan isosta pihasta ja talosta ja tutki sielläkin tuttuun rohkeaan tapaansa kaikki paikat heti. Matot sai heti ensiks kyytiä koska ne oli aivan uus ja jännä juttu Rockielle, niillä se sit tykkäs pyöriä ja purra matosta tulevia hapsuja, tais se vähä sisustaakkin niitä uuteen uskoon. Rockie viihtyy Kokkolassa myös uusien ihmisten kanssa ja oli kaikista innoissaan.
Kokkolasta löyty myös tällanen iso ja jänskä peili josta Rockie:a tuijotti joku valkoinen kaveri josta se oli suuresti ihmeissään ja pitihän sitä vähän haukkuakin:
Kokkolassa ollessamme alkoi myös Rockien toinen korva nousemaan pystyyn. Nyt se on sit oikeen söpö kun toinen korva pystyssä ja toinen vielä lurpalla :
Kokkolassa ollessamme kävimme myös Halkokarin rannalla katsomassa vähän, että mitäs Rockie sanoo merivedestä. Whippe oli aikoinaan ihan kauhuissaan vedestä ja ei yhtään tykännyt kun joku meni uimaan. Se aina haukkui niin kauan kunnes uimarit tuli vedestä pois, niin pitihän sitä nyt tämän kaverin kanssa katsoa, että tuleeko tästä millanen poitsu veden suhteen. Lopputuloksena oli pikkuset kahlailut ja keppejen löytö:
Kokkolasta tultiin takas eilen torstaina koska omistajalla on lauantaina viimeinen kesätentti edessä yliopistolla ennen syyskuun opintoja taas. Paluumatka meni myös hyvin vaikka Rockie vähän protestoikin alussa sitä että kuljetusboksin ovi oli kiinni. Heti kun sitä kalteria vähän raotti niin haukkuminen loppui. Vähän se palloili siinä sylin ja boksin väliä muutenkin, mutta lopulta se tais tajuta että pitkä matka jälleen edessä joten parempi ottaa vaan ne tirsat. Tulihan se väsykin sieltä sit lopulta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti